De VW Photobooth op jullie bruiloft

Hoe gaaf zou het zijn om de mooiste dag van jullie leven af te sluiten met een geweldige feestavond volop entertainment met ons fotohokje voor jullie gasten? Maak jullie bruiloft tot een onvergetelijke ervaring. Huur een van onze unieke volkswagen fotohokjes op wielen en jullie gasten gaan naar huis met een origineel en uniek aandenken aan een geweldige dag.

De VW photobooth wordt geleverd met allerlei te gekke gadgets, een verkleedkist met snorren en brillen en verschillende andere leuke accessoires. Gegarandeerd dat jullie gasten zich zullen vermaken! En het mooiste is, de foto's worden direct geprint in een lay-out die speciaal voor jullie bruiloft ontworpen is.

De VW photobooth is niet alleen een originele en leuke manier om jullie gasten te vermaken, maar zorgt ook voor een superleuk aandenken voor iedere gast.Na afloop van het feest krijgen jullie alle gemaakte foto’s digitaal toegestuurd. Een prachtige herinnering aan jullie eigen feest!

Lijkt zo’n VW photobooth jullie helemaal geweldig? Boek hem dan snel! Vraag nu een offerte aan of neem contact met ons op!

Photo Booth prijzen Offerte aanvragen

Onze unieke volkswagenbusjes als PhotoBooth


Miss. Savannah

- 1969
-1.6 liter
- Zandkleurig

Met de zachte kleuren van de Miss Savannah maak je jullie feest compleet. De lieve uitstraling en de mogelijkheid om haar als trouwcombinatie in te zetten, maken deze volkswagenbus tot een uniek totaal concept.

VW Photobooth fotohokje huren

Miss. Rouge

- 1965
-1.6 liter
- Rood - Wit

Miss. Rouge is de meest unieke Volkswagen PhotoBooth van Nederland. Een echte originele VW T1 hippie bus. Met de bijbehorende rood / witte kleuren zal deze Volkswagenbus perfect op jullie feest staan.

VW Photobooth fotohokje huren

Dé Mr. Royale

- 1970
-1.6 liter
- Neptune Blue

Met de Mr. Royale haal je de meest uitgebreide photobooth van Nederland in huis. Met z'n unieke retro inrichting en de modernste fotoprint technieken, is de Mr. Royale een te gekke beleving voor jullie gasten.

VW Photobooth fotohokje huren

Dé Dr. Green

- 1971
-1.6 liter
- Summer green

Dr. Green is de nieuwste volkswagenbus in de familie. Natuurlijk vermaakt hij jullie als fotograaf op jullie feest, maar als jullie willen brengt hij jullie overdag ook overal heen. Van de ceremonie naar de shoot naar het feest!

VW Photobooth fotohokje huren

Miss Minty

- 1979
-1.6 liter
- Mint groen

De Miss. Minty is een van de populairste kleuren voor op een bruiloft. Op een ander feest voelt ze zich natuurlijk ook erg op haar gemak. Ook deze VW bus kan zowel als trouwvervoer als photobooth gebruikt worden.

VW Photobooth fotohokje huren

Overdag als trouwauto,
's avonds de Photo Booth op jullie feest!

Altijd al gedroomd om te trouwen in een geweldig en retro Volkswagenbusje? Dit is jullie kans! Het babyblauwe busje en de mintkleurige bus zijn niet alleen als photobooth te huur, maar ook om te gebruiken als vervoer op je bruiloft.

Unieke trouwcombo in Nederland

Het Volkswagenbusje is in een half uur om te bouwen van photobooth tot uniek trouwvervoer. Op deze manier is het de perfecte combinatie voor op jullie bruiloft. Overdag als trouwauto en 's avonds de zelfde volkswagenbus als fotohokje op wielen!

Het busje is beschikbaar mét en zonder chauffeur!

Photo Booth prijzen informatie aanvragen

Volkswagen Photo Booth (6)Volkswagen Photo Booth (2)