De VW Photobooth op jullie feest

Jullie geven een feest of evenement en zijn opzoek naar een unieke en te gekke manier voor entertainment van jullie gasten. De VW photobooth is hét fotohokje op wielen dat gegarandeerd de aandacht zal trekken!

Eigenlijk is geen feest voor ons te gek! Wij staan regelmatig op een verjaardag, bedrijftfeest, jubileum, een grote opening, bij Sarah of Abraham en ga zo maar door. Jullie gasten stappen in de retro volkswagenbus en zij kunnen direct de leukste, gekste en grappigste foto’s van het feest maken, De foto's worden meteen voor jullie gasten afgedruk om mee naar huis te nement. Het leuke is dat de fotostrips uit de Photo Booth altijd compleet in stijl zijn van jullie feest.

De mogelijkheden met onze bus zijn eindeloos. De bus kan zowel binnen als buiten staan en is makkelijk te versieren en aan te kleden met passende items. De VW photoBooth is altijd in de stijl van jullie feest om zo een perfect plaatje te creëren voor een onvergeterlijke avond.

'De VW photobooth als eye catcher voor jullie feest'

Op zoek naar een extraatje voor jullie (bedrijfs)feest? Jullie gasten een leuke avond te bezorgen lijkt af en toe moeilijker dan het is. Met de VW photobooth wordt het bedrijfsfeest leuker dan ooit! Onze VW photobooth is een leuke, originele en grappige manier om jullie gasten en werknemers te vermaken! Met de bijgeleverde gadgets en verkleedkist worden de foto’s nog leuker. Er zal nog lang nagepraat worden over dit (bedrijfs)feest!

Geïnteresseerd? Vraag dan nu een offerte aan of neem contact met ons op!


Photo Booth prijzen Offerte aanvragen

Onze unieke volkswagenbusjes als PhotoBooth

retro volkswagenbus huren bruiloft

Miss. Savannah

- 1969
-1.6 liter
- Zandkleurig

Met de zachte kleuren van de Miss Savannah maak je jullie feest compleet. De lieve uitstraling en de mogelijkheid om haar als trouwcombinatie in te zetten, maken deze volkswagenbus tot een uniek totaal concept.

VW Photobooth fotohokje huren
retro volkswagenbusje huren T1 PhotoBooth

Miss. Rouge

- 1965
-1.6 liter
- Rood - Wit

Miss. Rouge is de meest unieke Volkswagen PhotoBooth van Nederland. Een echte originele VW T1 hippie bus. Met de bijbehorende rood / witte kleuren zal deze Volkswagenbus perfect op jullie feest staan.

VW Photobooth fotohokje huren
retro volkswagenbusje huren Mr Royale

Dé Mr. Royale

- 1970
-1.6 liter
- Neptune Blue

Met de Mr. Royale haal je de meest uitgebreide photobooth van Nederland in huis. Met z'n unieke retro inrichting en de modernste fotoprint technieken, is de Mr. Royale een te gekke beleving voor jullie gasten.

VW Photobooth fotohokje huren
retro volkswagenbusje huren Dr. Green

Dé Dr. Green

- 1971
-1.6 liter
- Summer green

Dr. Green is de nieuwste volkswagenbus in de familie. Natuurlijk vermaakt hij jullie als fotograaf op jullie feest, maar als jullie willen brengt hij jullie overdag ook overal heen. Van de ceremonie naar de shoot naar het feest!

VW Photobooth fotohokje huren
retro volkswagenbusje huren minty

Miss Minty

- 1979
-1.6 liter
- Mint groen

De Miss. Minty is een van de populairste kleuren voor op een bruiloft. Op een ander feest voelt ze zich natuurlijk ook erg op haar gemak. Ook deze VW bus kan zowel als trouwvervoer als photobooth gebruikt worden.

VW Photobooth fotohokje huren

fotoprints

De fotoprints compleet in jullie stijl

Om de beleving van onze Photo Booth compleet te maken kunnen de fotostrips voorzien worden van een lay-out die afgestemd is op jullie wensen. De foto’s kunnen gedrukt worden met persoonlijke teksten, persoonlijk ontwerp in de achtergrond, kunnen jullie kiezen uit 1 t/m 4 foto's op de strips en de fotoprints kunnen in twee formaten gesneden worden (2 maal 5x15cm of 1 maal 10x15cm).

Foto Layouts bekijken
photobooth-bruiloft-layout-fotohokje
Props Uitgebreide en TE GEKKE props

De bedoeling van de PhotoBooth is natuurlijk om leuke foto’s te maken, maar met onze te gekke props worden ze onvergetelijk! Rondom onze gave jaren '70 photobooth busjes staan retro reiskoffers op elkaar gestapeld met allerlei leuke gadgets en props erin.


Bekijk onze props
props-photobooth
Gratis Gastenboek GRATIS gastenboek cadeau

Onze Volkswagen photobooths zorgen voor een fantastische beleving voor jullie en jullie gasten, maar dit is niet het enige! Wij zetten graag een complete beleving neer waarmee iedereen is voorzien van leuk entertainment en na het feest naar huis gaat met hilarische herinneringen.


Ons gastenboek
Gastenboek
fotohokje Het waanzinnige fotohokje

Naast dat wij jullie onze te gekke photobooths in de leukste volkswagenbusjes aanbieden hebben wij natuurlijk ook het waanzinnige fotohokje! Zijn jullie op zoek naar een photobooth maar mogen of passen de busjes niet in jullie feestlocatie? Dan is het losstaande fotohokje de perfecte uitkomst! Het fotohokje past namelijk door zijn formaat overal binnen en natuurlijk ook buiten.


Ons Fotohokje
ons-fotohokje
Branding mogelijkheden Complete branding mogelijkheden

Voor bedrijven en evenementen kunnen de geweldige VolksWagen T2 foto busjes op allerlei mooie manieren voorzien worden van branding. Door de busjes te branden verkrijg je enorme aandacht doordat het een giga eye-catcher is. Hierin is niets te gek te verzinnen!


Onze Marketing mogelijkheden
branding