De VW Photobooth op jullie feest

Jullie geven een feest of evenement en zijn opzoek naar een unieke en te gekke manier voor entertainment van jullie gasten. De VW photobooth is hét fotohokje op wielen dat gegarandeerd de aandacht zal trekken!

Eigenlijk is geen feest voor ons te gek! Wij staan regelmatig op een verjaardag, bedrijftfeest, jubileum, een grote opening, bij Sarah of Abraham en ga zo maar door. Jullie gasten stappen in de retro volkswagenbus en zij kunnen direct de leukste, gekste en grappigste foto’s van het feest maken, De foto's worden meteen voor jullie gasten afgedruk om mee naar huis te nement. Het leuke is dat de fotostrips uit de Photo Booth altijd compleet in stijl zijn van jullie feest.

De mogelijkheden met onze bus zijn eindeloos. De bus kan zowel binnen als buiten staan en is makkelijk te versieren en aan te kleden met passende items. De VW photoBooth is altijd in de stijl van jullie feest om zo een perfect plaatje te creëren voor een onvergeterlijke avond.

'De VW photobooth als eye catcher voor jullie feest'

Op zoek naar een extraatje voor jullie (bedrijfs)feest? Jullie gasten een leuke avond te bezorgen lijkt af en toe moeilijker dan het is. Met de VW photobooth wordt het bedrijfsfeest leuker dan ooit! Onze VW photobooth is een leuke, originele en grappige manier om jullie gasten en werknemers te vermaken! Met de bijgeleverde gadgets en verkleedkist worden de foto’s nog leuker. Er zal nog lang nagepraat worden over dit (bedrijfs)feest!

Geïnteresseerd? Vraag dan nu een offerte aan of neem contact met ons op!


Photo Booth prijzen Offerte aanvragen

Onze unieke volkswagenbusjes als PhotoBooth


Miss. Savannah

- 1969
-1.6 liter
- Zandkleurig

Met de zachte kleuren van de Miss Savannah maak je jullie feest compleet. De lieve uitstraling en de mogelijkheid om haar als trouwcombinatie in te zetten, maken deze volkswagenbus tot een uniek totaal concept.

VW Photobooth fotohokje huren

Miss. Rouge

- 1965
-1.6 liter
- Rood - Wit

Miss. Rouge is de meest unieke Volkswagen PhotoBooth van Nederland. Een echte originele VW T1 hippie bus. Met de bijbehorende rood / witte kleuren zal deze Volkswagenbus perfect op jullie feest staan.

VW Photobooth fotohokje huren

Dé Mr. Royale

- 1970
-1.6 liter
- Neptune Blue

Met de Mr. Royale haal je de meest uitgebreide photobooth van Nederland in huis. Met z'n unieke retro inrichting en de modernste fotoprint technieken, is de Mr. Royale een te gekke beleving voor jullie gasten.

VW Photobooth fotohokje huren

Dé Dr. Green

- 1971
-1.6 liter
- Summer green

Dr. Green is de nieuwste volkswagenbus in de familie. Natuurlijk vermaakt hij jullie als fotograaf op jullie feest, maar als jullie willen brengt hij jullie overdag ook overal heen. Van de ceremonie naar de shoot naar het feest!

VW Photobooth fotohokje huren

Miss Minty

- 1979
-1.6 liter
- Mint groen

De Miss. Minty is een van de populairste kleuren voor op een bruiloft. Op een ander feest voelt ze zich natuurlijk ook erg op haar gemak. Ook deze VW bus kan zowel als trouwvervoer als photobooth gebruikt worden.

VW Photobooth fotohokje huren