De fotoprints compleet in jullie stijl

Om de beleving van onze Photo Booth compleet te maken kunnen de fotostrips voorzien worden van een lay-out die afgestemd is op jullie wensen. De foto’s kunnen gedrukt worden met persoonlijke teksten, persoonlijk ontwerp in de achtergrond, kunnen jullie kiezen uit 1 t/m 4 foto's op de strips en de fotoprints kunnen in twee formaten gesneden worden (2 maal 5x15cm of 1 maal 10x15cm).

Op bruiloften wordt veelal gekozen voor twee fotoprints van 5x15cm. Deze prints kunnen voorzien worden van verschillende informatie. Bijvoorbeeld kan op de eerste strip jullie namen en trouwdatum vermeld worden. Deze kunnen jullie gasten in het gratis gastenboek plakken en er een persoonlijk bericht bij schrijven. De tweede strip kan bijvoorbeeld voorzien worden met "bedankt voor jullie komst!" en kunnen meegenomen worden door de gasten als unieke herinnering aan jullie bruiloft.

Om de fotoprints qua ontwerp voor jullie te personaliseren vragen wij aan jullie om een (digitaal) voorbeeld van bijvoorbeeld jullie trouwkaart te sturen, waarop wij de printjes baseren en deze perfect passen bij jullie bruiloft.

Offerte aanvragen