Wij hebben een passie voor retro Volkswagenbusjes, fotohokjes en het brengen van een unieke beleving!

De VW-photobooth is ontstaan uit een passie voor fotografie, Volkswagen busjes en feesten.

In 2014 hadden we door dat fotohokjes op bruiloften, bedrijfsfeesten en evenementen het goed doen bij de gasten van deze gelegenheden en besloten zelf ook een fotohokje te maken maar dan op een te gekke manier! We kwamen namelijk op een avond met het geweldige plan om een fotohokje in een leuk retro Volkswagenbusje te bouwen, waarin de gasten als entertainment foto's van zichzelf kunnen maken met props en gadgets die wij in ouderwetse koffers voor het foto busje hebben uitgestald, en de printjes direct mee kunnen nemen.Sinds die tijd hebben we met de onze VW-PhotoBooth's al bij vele gasten, bruidsparen, bedrijven en festivalgangers een brede glimlach op het gezicht mogen toveren. Door al deze vrolijke mensen houden wij van wat wij doen! En helpen je daarmee graag ook jullie feest een onvergetelijk feest te laten worden.

Wat zeggen onze klanten?

 • De VW photobooth bus is echt bij ons en bij alle gasten mega super goed in de smaak gevallen!! Zo mooi, zo gaaf, zo goed geregeld allemaal! We vonden het echt van zo'n toegevoegde waarde op onze bruiloft, iedereen heeft er zo'n lol in gehad en we hebben er echt heel veel complimenten over gehad! Ontzettend bedankt hiervoor dus!
 • Via VW Photobooth heb ik mijn vriendin ten huwelijk gevraagd. Dit is natuurlijk wel een hele unieke ervaring en uiteindelijk zeer geslaagd! De jongens van VW PhotoBooth waren zeer enthousiast en heel erg behulpzaam! Ze dachten mee aan het plan om het zo soepel mogelijk te laten verlopen! En uiteraard ga ik ze op m'n bruiloft ook uitnodigen!
  Een dikke 10/10!
 • Sigrid
  Ter gelegenheid van ons 10-jarig bestaan, hebben wij jullie fantastisch mooie VW photobooth gehuurd. Wat was dat gaaf! Klanten, leveranciers, onze vrienden en wij zelf hebben er volop gebruik van gemaakt. Je ziet dat mensen er van genieten om met elkaar de bus in te gaan en gebruik te maken van de leuke accessoires die jullie erbij leveren. Het leuke is dat ze de foto direct mee naar huis kunnen nemen als aandenken; super leuk! Onze gasten hebben er allemaal zeer positief op gereageerd en dat is wat je uiteindelijk wilt. Iedereen een onvergetelijke avond bezorgen!
  Sigrid
  Procurement Services B.V.