De VW photobooth als marketing
promotiemiddel voor jullie bedrijf

Zijn jullie op zoek naar een originele manier om jullie merk of bedrijf te promoten? Hoe krijg je de aandacht van je doelgroep. Hoe zorg je er voor dat jullie klanten jullie merk blijven herinneren? Met ons unieke fotohokje op wielen natuurlijk! De VW photobooth is uitermate geschikt voor o.a. beurzen, congressen, promoties, branding, sampling & presentaties.

Een Photo Booth inzetten als unieke marketingmiddel voor jullie merk is de manier om een blijvende herrinnering te creëren voor jullie doelgroep. De retro Volkswagenbus is een eye-catcher die direct de aandacht trekt van elke bezoeker. In de photobooth kunnen jullie potentiële

klanten de leukste, gekste en grappigste foto’s maken, De foto's worden meteen geprint. De prints kunnen worden voorzien van een passende actie en juiste huisstijl. Jullie potentiële klanten en bezoekers zullen jullie bedrijf daarmee zeker onthouden!

De mogelijkheden met onze bus zijn eindeloos. De bus kan zowel binnen als buiten staan en is makkelijk te versieren. De VW photobooth is in no time omgetoverd in de stijl van jullie merk!

'De VW photobooth als marketingmiddel voor jullie merk'

De fotostrips blijven nog lang op de koelkast van jullie klant hangen. Onze VW photobooth is een leuke, originele en grappige manier om jullie mogelijke klanten te vermaken en kennis te laten maken met jullie merk! Met de bijgeleverde gadgets en verkleedkist worden de foto’s nog leuker. Geïnteresseerd? Vraag dan nu een offerte aan of neem contact met ons op!

Photo Booth prijzen Offerte aanvragen

Jullie merk of actie promoten aan jullie doelgroep via orginele branded fotostrips

Onze Photo Booth strips kunnen compleet in jullie stijl van jullie bedrijf ontworpen worden zodat ze perfect passen bij jullie merk en zo het plaatje compleet maken. Kies voor dubbele fotostrips van 5x15cm of één grote print van 10x15cm.  

Onze unieke volkswagenbusjes als PhotoBooth


Miss. Savannah

- 1969
-1.6 liter
- Zandkleurig

Met de zachte kleuren van de Miss Savannah maak je jullie feest compleet. De lieve uitstraling en de mogelijkheid om haar als trouwcombinatie in te zetten, maken deze volkswagenbus tot een uniek totaal concept.

VW Photobooth fotohokje huren

Miss. Rouge

- 1965
-1.6 liter
- Rood - Wit

Miss. Rouge is de meest unieke Volkswagen PhotoBooth van Nederland. Een echte originele VW T1 hippie bus. Met de bijbehorende rood / witte kleuren zal deze Volkswagenbus perfect op jullie feest staan.

VW Photobooth fotohokje huren

Dé Mr. Royale

- 1970
-1.6 liter
- Neptune Blue

Met de Mr. Royale haal je de meest uitgebreide photobooth van Nederland in huis. Met z'n unieke retro inrichting en de modernste fotoprint technieken, is de Mr. Royale een te gekke beleving voor jullie gasten.

VW Photobooth fotohokje huren

Dé Dr. Green

- 1971
-1.6 liter
- Summer green

Dr. Green is de nieuwste volkswagenbus in de familie. Natuurlijk vermaakt hij jullie als fotograaf op jullie feest, maar als jullie willen brengt hij jullie overdag ook overal heen. Van de ceremonie naar de shoot naar het feest!

VW Photobooth fotohokje huren

Miss Minty

- 1979
-1.6 liter
- Mint groen

De Miss. Minty is een van de populairste kleuren voor op een bruiloft. Op een ander feest voelt ze zich natuurlijk ook erg op haar gemak. Ook deze VW bus kan zowel als trouwvervoer als photobooth gebruikt worden.

VW Photobooth fotohokje huren